7 Nisan 2012 Cumartesi

ECZANEMİZDE.COM





İlk defa online bir eczaneden alışveriş yaptım , 
aslında online alışverişi her zaman tercih etmişimdir ancak eczane ürünlerini almakta bugüne kadar hep tereddüt etmiştim, hata etmişim.

Her zaman severek kullandığım, neredeyse su kıvamındaki Hamilton güneş koruyucuyu aldım,Bioderma ve La-Roche ile ise yeni tanıştım...Açık konuşayım her ikisini de sürekli ürünlerim olarak etiketlemiş haldeyim resmen bayıldım.Leke tedavisinden sonra kurumaya başlamış cildime acayip iyi geldiler...

Sonuç:Eczanemizde.com alış verişimden memnun kaldım ve paylaşmak istedim kendileri ile bundan sonraki siparişlerimizde görüşmek üzere diyorum..

NOT:Ben de numune ürünleri istiyorum yaaa, bir çok blog arkadaşım paketleriyle gelen numunelerden bahsediyorlar ama benim paketimden çıkmadılar .Bir dahaki alışveriş paketimden çıkarlar mı acaba???

12 yorum:

  1. güzel günlerde kullan canım,bende güneş ürünü aldım bugün elime ulaştı ve numune var içinde,seninkinde unutmuşlardır bence,bir sonrakinde göndermeleri dileğiyle..

    YanıtlaSil
  2. Ben de kozmetik ürünlerini internetten almayı seviyorum. Eczanemizde sitesine de uğrasam iyi olacak. Bir de merak ettim nasıl bir leke tedavisi uyguladınız acaba? ve memnun kaldınız mı? Bende çok fazla kahverengi akne lekesi varda. Nasıl geçiricem bunları bilmiyorum. :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. delikitapçım, bunları msn'den görüşsek mi,???
      eylemkerem01@hotmail.com eklersen konuşuveririz:)öptüm:)

      Sil
    2. ok canım ekliyorum hemen. ;)

      Sil
  3. süper oldu bu paylaşım ne zamandır alacağım ürünler vardı..... ama alacak yer yok burda.... hemde benim gibi ev delisi birinin dışarı çıkıp alışveriş yapması çok zor oluyor... teşekkür ederim.... :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya evet dışarı çıkıp alışveriş yapmak bana da zor geliyor bir de üstüne bazı yerlerdeki müşteri politikasından hiç hoşlanmıyorum, böyle durumlarda çıktığıma< çıkacağıma pişman oluyorum:)

      Sil
  4. daha önce alısveriş yapmıştım ben de bu siteden.
    bioderma ve hamilton bikaç yıldır vazgecemediğim ürünler ki birazdan da yeniden sipariş vereceğim.
    bir de ben de lekelerden muzdaribim ekleyebilir miyim msn ye sizi benimle de paylaşsanız:)

    YanıtlaSil
  5. Bir önceki blogumu takip ediyordunuz.O blogg belli nedenlerden dolaylı kapandı. Kitaplar hakkında paylaşımlarımı bu blogta bulabilirsiniz.Takibe alırsanız sevinirim: http://sihirlikitap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yine ederim, kitaplar severler takip edilmez mi , keyifle:)hayırlısı olsun:)

      Sil