28 Ekim 2011 Cuma

KÜÇÜK MUCİZELER DÜKKANI
-
DEBBIE MACOMBER

Çeviri:Ozan AYDIN
Martı Yayınevi-2011 Basım
474 Sayfa


Eveeettt, sonunda kitabım (kusursuz Hali) geldi, ben de okuyup bitirdim.Ancak kitabın kesintiye uğraması mı beni ön yargılı yaptı ,kitap o kadar çok övüldüğü için mi bilmiyorum ,  ben kitabı o kadara da muhteşem bulmadım.Daha önce çok güzel, muhteşem yorumları da beklentimi arttırmış olabilir.
Kitap Umutsuz ev kadınları dizisinden çıkıp gelmiş gibi, yine 4 kadın ve mutlu sonlarla biten hikayelerini anlatılıyor.Hayatlarındaki mucizeler de sanki daha önce okuduğum aşk romanlarının bir karışımı gibi olmuş.Kitap güzel mi; evet, muhteşem mi ; hayır.Okunabilirlerim arasına not düşülüp popülaritesini kaybettikten sonra tekrar okunmalı.Ben popüler kitaplara karşı da biraz uygun değilim galiba, onlar ilk sıradan düşünce okursam daha çok beğeniyorum sanki.

ARKA KAPAK:

Kitapları bütün dünyada 140 milyondan fazla satan ve birçok dile çevrilen Debbie Macomber, yürek ısıtan romanlarıyla şimdi de Türkiye'de..

"Artık o eski tasasız kız değilim. Yaşadığım her günün değerini biliyorum. Çünkü hayatın ne kadar değerli olduğunu öğrendim... Hiçbir şeyi, özellikle de hayatı hafife almaz oldum. Artık hiçbir günümü boşa geçirmiyorum. Çektiğim acıların karşılıklarının olduğunu öğrendim..."

Hayatın içinden dört güçlü kadın...
Küçük mucizeler, büyük umutlar
Ve dostluğun iyileştirici gücüne dair sımsıcak bir hikâye...
Bu kitapta mutlaka kendinizden bir şeyler bulacaksınız!

6 yorum:

  1. Yorumlarına tamamen katılıyorum canım.ben böyle kitaplara çerezlik diyorum.Birkaç düşünceye sevkeden kitabın arasında kafa dağıtmak için okunası cinstendi.Bunun peşine Sinan Akyüz'ün Piruze'sini okudum ve o tam benlik bir gerçek hayat hikayesiydi.Elimden bırakamadan hemen bitirdim...

    YanıtlaSil
  2. önyargıyla okunan kitaplar çok tehlikeli ..
    ya tamamen bağımlı yapıyor -benim gibi-
    ya da tamamen soğutuyor -senin gibi-
    yani beklememek lazım hayatta dimi büyüklerimiz hep öyle der. beklentiyle okunan kitaplard aölçüyü kaçırıyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. emelden-piruze'yi okumadım , umarım en kısa zamanda okuma şansım olur.Tşk. ederim yorum için.


    Dejawu-biraz iğne mi vadı , battı sanki...azcık gibi...yok yok aynı fikirdeyim önyargı hoş değil sonu çok zaman hüsran...

    YanıtlaSil
  4. yok yok benm de bazı kitapalr var çok büyük beklentiyle başlayıp nefretimin kalktığı, kesinlikle kınamak için söylmedim canım ;)

    YanıtlaSil
  5. çok merak ediyordum bu kitabı, şimdi senin yorumunu okuyunca durup bir düşündüm, eğer okursam ilerki zamanlarda olacak sanırım, önceliklerimden çıktı.

    YanıtlaSil
  6. Güngör- canım ya aslında kötü etkilemek değil niyetim ama bu aralar benimle alakalı mı bilmiyorum, bu kadar zor da beğenmem aslında...

    YanıtlaSil