7 Ekim 2011 Cuma




JULİE GARWOOD-ÖDÜL



Epsilon Yayıncılık
2011 Basım-454 Sayfa



Açıkçası ard arda okuduğum tarih, psikoloji ve  biyografilerden sona güzel bir aşk hikayesi hoş olur diye başlamıştım kitaba ve Garwood'un daha önceki romanlarının tadı da damağımda kalmıştı.İskoç efsanelerine devam etse ne güzel olur diye düşünürken, yine aynı keyifli anlatımla yazılmış bir Normandiya hikayesi:)Bu kızlar nasıl hem bu kadar aptal, hem de bu derece zeki olabiliyor ben de inşallah Garwood okuya okuya çözeceğim:)Gerçekten süper bir aşk ve macera hikayesi olmuş , hemen aktı...Ve beni de süper eğlendirdi:))

Arka kapak:
Fatih William’ın Sakson tutsağı Nicholaa, Norman soylularından biriyle evlenmek zorunda bırakılır. Genç kadın eş olarak kendine merhametli savaşçı Baron Royce’u seçer. Becerikli, isyankâr ve tam anlamıyla tecrübesiz Nicholaa hislerine söz geçirmeye çalışsa da Royce’dan etkilenmeye başlar. Savaşın acımasızlığını, tutkunun yakıcılığını deneyimlemiş olan Royce ise bu çekici kadın karşısındaki hislerinin derinliğinden ötürü dehşete kapılır. Ve Saksonlar’ın Norman istilacılar tarafından böylesine ilgi gördüğü bir ihanet ikliminde, Royce ve Nicholaa yeni bir aşka yelken açarlar...

5 yorum:

  1. Evet; buldum bir tane daha Julie'ci (: Julie'nin mizahı, olay örgüsü, karakterleri ve karakterlerin ince analizi beni her daim şaşırtmıştır. Replikleri ezbere bilirim bazı yerlerde. Romanlarında sadece aşka yer vermiyor; yan karakterler, zamanın yaşam tarzı, etik anlayışa dair ipuçları dan elde ediyor okur. Ben seviyor ve severek okuyorum Julie'yi. Jilie seviyorsan Judith McNaught'da okuyabilir ve yüksek ihtimalle sevebilirsin. (:

    YanıtlaSil
  2. Mrym: Judith McNought 'ta okuyorum ve gerçekten severim canım.Julie'ye bayılırım , özellikle Düğün'ü ikinci kez okumadan yapamamıştım ve çok etkilemişti beni , süper güzel şeyler yazdıkları.Aşkları unutulmaz:))

    YanıtlaSil
  3. bn bu yazarı çok seviyorum özellikle de YAZGIYI 1 gecede bitirdim 5 kere okudum harika bir kitaptı

    YanıtlaSil
  4. Bende bu yazarın Düğün adlı kitabı var.Yazım tarzını beğenmiştim ve İskoç aşk hikayelerini bende severim.Bu kitabı da okuyacaklarım arasına alayım barim ^.^

    YanıtlaSil