30 Temmuz 2015 Perşembe

61-İNSAN TUTULMASI -YILMAZ ŞENER

1. Baskı 2011
224 Sayfa


Yılmaz Şener'in ilk kitabı olan SON HİKAYE'yi 2013 'te okumuşum. 

İnsan Tutulması'nın ilk kitabı olduğundan bahsetmişim .

Bu kitabı nasıl edindim hatırlamıyorum , satın almışım diyeceğim fakat imzalı , gönderilmiş  diyeceğim fakat imza başkasının adına .

Vardır bir hayır her işte , diyerek pozitivizmimize güvenelim.

Neyse , kitap yaz ayına ve tabii benim okuma oranlarımın yerle yeksan olduğu zamanlara denk geldiğinden midir bilmiyorum fakat çok hızlı ilerleyemedi elimde.

Farklı , enteresan bir anlatımı var , ilk kitabı da böyleydi sanki.

Freud ile bir ahbaplık söz konusu bu kitabında da lakin ilki kadar baskın değil hatta ilkine göre oldukça hafifi düzeyde.

Soğuk zamanlarda okusam daha iyi olurmuş kesin .

Yılmaz Şener'i okumaya devam etmeye karar verdim fakat bağımlısı olur muyum şüphedeyim.

Kitapla kalın efem.





8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. @Abdullah Özer,

      arka kapak resmine tıklayıp okuyabilirseniz , yani orada yazanlardan ne anlıyorsanız o konusu , belli bir tema yok , Şener'in üslubundan herhalde :D

      Sil
  2. kitabın konusunu bende çok merak ettim

    YanıtlaSil
  3. Bu yazarı da hiç bilmiyordum... arka kapaktan konu pek anlaşılamıyor :( bu durumda ben yazarın özgeçmişine bakıp bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum ama bazen o durumda da bir sonuca ulaşılamıyor... kitapçıya gittiğimde bakacağım, kitabı karıştırmak gerek, merak ettim açıkçası :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Gül Akça,

      Bırakın karıştırmay , kitabı tamamen okuduktan sonra bile konusu hakkında yorum yapamıyorum. Aslında her telden hayat desem , fakat o da fazlasıyla geniş bir tanım olacak , :D Siz yine de şöyle bir bakın , ilk okuduğum kitabını daha çok sevmiştim ben ne ki memleket genel olarak kaldıramayabilir.

      Sil
  4. ne güzel ismi kitabın yaaa :)

    YanıtlaSil