22 Ekim 2014 Çarşamba

SİNEMA GÜNÜ- İNCİR REÇELİ 2




Dün gittik filme .

Kaç zamandır salonu bu kadar dolduran bir film izlememiştik.

Not:Cem Yılmaz'ı görmedim , o sebepten bu kıyas sadece benim salonda gördüğüm filmleri kapsar.*

Full değildi ama , yine de 15 kişi kadar vardık.

Ben bu filmin ilkini de çok beğenmiştim.

Bunu da beğendim.

Konusundan ziyade Halil Sezai'yi beğendiğimi de itiraf ediyorum.

Yakışıyor beyaz perdeye.

Konuya hiç girmiyorum zira eksik taraflar vardı filmde , bazı uyuşmazlıklar fakat hem müzikler hem de Halil Sezai süperdi.

Bir de ağır arabesk tavırlar biraz fazlacaydı fakat bunu başrol kız Şafak Pekdemir'in modern duruşuyla kırmışlar bir nebze.

Yalnız bir şey dikkatimi çekti , başrol kızımız film boyunca titreyip durdu, hayır sebebini de anlamadık yani.

Neyse , Halil Sezai'yi daha farklı yapımlarda da görmek istiyorum ben , hakkını veriyor yaptığı işin .

Not:Kerem'in bir dönem takıntısı olan İsyan'ı duyamayışımız da üzdü biraz bizi :D


20 yorum:

  1. ben de çıktığını gördüğümden beri merak ediyorum,'isyann'ın olmayışı da kötüolmuş ama:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi ama , hep 'ha şimdi ' diyerek bitti film :D merak edilecek kadar değil ama Halil Sezai 'yi ciddeen çok yakıştırıyorum sinemaya , izlenir sırf onun yüzünden -ki kendisine öyle hayranlığım falan yoktur , yani dinlemem etmem , objektif yorum :D

      Sil
  2. Aaaaa 2.si mi çıkmış. Aman bana vah banaa. Bu sene hiç gitmedim sinemaya. Durgun faaliyetlerim vardı onlara da ara verdim. İyice sıkıcı bir insan oluyorum sanırım. Ama Cem Yılmaz'ın filmine gidesim var. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendin sıkılmıyorsan , sorun yok sanırım , zira benim faaliyetlerimi duysan kahkahalarla güler sonra da oturup ağlarsın , şak ya hiç bir faaliyetim olmadığından öyle dedim :D Cem yılmaz , istiyordum ama oğlum arkadaşlarıyla , sinema arkadaşım oğluyla gitti e bana gidecek kimse kalmadı , ben sinemaya yalnız gidemeyen bir yaratık olduğum için , öyle işte :D

      Sil
    2. Evet sıkılmıyorum, sorun yok. Yani gidemeyeceksin öyle mi?Neyse ki bunu beğenmişin. Cem Yılmaz da başka sefere artık :)

      Sil
    3. aynen :D artık netten izlerim , havalar biraz daha soğusun da :)

      Sil
  3. Ben de merak edenlerdenim ama sinema bana yaramıyor , karanlık dev ekranın ışığı , sesi migrenimi tetikliyor. Ne zaman sinemaya gitsem başım ağrıyor 3 gün :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman kötü işte Mehtap , geçmiş olsun diyeceğim ama biliyorum kronik bir şey , Allah şifa versin diyeyim...

      Sil
  4. Birincisi fenaydı ya; duygusal ve sulu göz biri olarak :) Seyredeceğim ama bunu da..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilki kadar duygusal gelmedi bana , yine ağır arabesk havalar vardı ama daha çok mantığa çağrı gibi bir şey olmuş genel olarak :D

      Sil
  5. Bu filmin ilkini de izlemedim,bunu da izlemeye korkuyorum.Çünki draaağğğğm.Çok korkarım dramdan.Millet korku gerilim filmlerinden korkar,ben dramdan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dram harbiden , hem de en ağırından , ağla ağla bir hal olmuştuk ilkinde , açıkçası ben bunda da ağladım ama ilki kadar değil.

      Sil
  6. izlicem tabii. aynı adam başka aşk mı yaşıyooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herhalde, aynı aşkı yaşayamaz ki zaten , öldü ya ilk kız, bu şimdi başka aşka ama aşk oluncaya kadar ohooo:D 3'ü de çıkar bunun ki bunda açık kapılar vardı...

      Sil
  7. bence de halil sezai pek yakışıyor beyaz perdeye.. 1. sini bayaa geç izlemiştim, hatta ben izlediğimde eskimişti film:) hafta sonu bebeleri babaanneye satabilir miyim ki acep? dur ben bu konu üzerinde bi yoğunlaşiim!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. satmaya çalış bence, gerçekten yakışıyor ya , sanki dursa duruşu bile baksa bakışı bile anlamlı geliyor, naçizane fikrimdir:D

      Sil
  8. Hep kötü yorumlar duyup izlemekten soğuduğum bir filmdi. Belki de bir şans verip izlemem gerekir. Bu arada mimledim sizii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim mim için , bence film kötü değildi , Halil sezai ekrana yakışıyor ve hakkını veriyor işinin , sırf onun için bile izlenir :)

      Sil
    2. O zaman bir şans verelim bizde :)

      Sil