21 Haziran 2012 Perşembe

SELAM...


Merhaba,

Bana çok uzun gelen bir aradan sonra,yeniden kitap paylaşımlarımla çok yakında buradayım:))




20 yorum:

  1. Sabırsızlıkla bekliyoruz canım. :)

    YanıtlaSil
  2. sanırım tatildeyiz bekliyorum heyecanla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatil evet canım, teşekkür ederim ben de sizin yorumlarınızı ve güzel mesajlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum:)

      Sil
  3. Oh mis tatil kıskandım yeniden valla :)
    Kitap yorumlarını da merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldin özlettin canımcım:)

    YanıtlaSil
  5. Selam,
    Seni yeni buldum sayfana göz attım, yazılarını okudum. Seni biraz tanır gibi oldum. Sonrada keşke daha önce bulsaydım dedim. Hemen takibe aldım. Bence bir an önce gel. Ve şu cümlen bana, işte benim gibi biri dedirterek beynime kazındı ;
    Değişik insanlar , hayata değişik bakış açıları demek , insanları tanıdıkça hüsranlarım da hayranlıklarım da hızla artıyor.

    Benim bu ara karşılaştığım hissiyat hayranlıktan çok hüsranlar ve şaşkınlıklar oldu. Artık yok canım bu kadar da olmaz. Kesin bende benim göremediğim bir gariplik var dedirtiyor. Nefret ettiğim ortama gömüldüğümü farkettim. O, şu, bu, kim, nerede, kiminle ve herşeyi çok iyi bilen sınırsız egolar. Kafam gömülüyken, ruhum yok ben bu değilim diyordu resmen. Yoksa ruhum patlayacaktı. Enerjimi yerine getiren kitaplarıma sarıldım. Dikiş aşkıma eklenen eski dost kitap sevdamın heyecanını çok özlemişim. Ve senin gibi arkadaşları bulmam işi daha bir keyifli yapıverdi. Bana ben yanlış yerdeymişim, oh be dedirttin. Derin bir nefes aldım. İkinci adımım ise eski felsefe klübüme devam etmek olacak. İşte sana garip gelebilecek tüm bu sebeplerle tanıştığımızaaa gerçekten çok çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok memnun oldum , umarım aradıklarına cevap olabilirim:))

      Sil