19 Mayıs 2012 Cumartesi

45-BİR DAHA BAK-JODI PICOULT

Çeviri:Ergin KAPTAN
April Yayıncılık
2011 Basım(2, Baskı)-495 Sayfa




İlk olarak "Kız Kardeşim İçin" adlı romanıyla tanımıştım Jodi'yi.Sıradan bir yazar olmadığını, anlattığı hikayeyle , kanıtlamıştı.

Muhakkak çıkacak kitaplarını edinmeliyim diye düşündürmüştü.

Bu kadın gerçekten güzel yazıyor.Hem de boş yazmıyor :)

O kadar farklı ve hayattan, o kadar farklı konulara yer veriyor ki, yok yaa, diye kalıveriyorum:)

Başka yazar olsa şu kitaptaki anlattıklarıyla 3 kitaplık bir seri, hadi o da olmadı 3 farklı roman yazardı ama yazarımızda konu çok , anlatım harika ötesi.

Bu kitabını da çok beğendim ve kesinlikle bütün kitaplarını edinmek istiyorum:)


16 yorum:

  1. selam, yaz okulunda bir geçe vakti, kız kardeşim için'i okumuştum. O kadar çok ağlamıştım ki, arkadaşlar kötü bir şey oldu sanmıştı. Bu kitap için yorumunuzu sabırsızlıkla bekleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıdaki kitap yorumumdu zaten:)))

      Sil
    2. :) kendim detaylı bir kitap anlatıcısı olduğum için, kitabı özetlersiniz diye düşündüm bir an :)

      Sil
    3. :) güzel düşünce. ben de detay vermemek için çok kısa yazıyorum galiba:)

      Sil
    4. arka kapak resmi üzerine tıklarsanız kitabın özeti ya da kitap hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz bu arada:)

      Sil
  2. Merhaba! Jodi Picoult kitaplarını göz ucuyla görmüşlüğüm var ama alıp da bakmadım hiçbirine kitapçı ziyaretlerimde. Bir şeyler kaçırıyorum hissine kapıldım şimdi.,

    YanıtlaSil
  3. Bunu da notumuza alalım o halde.Bu tarz romanlara eğilmem lazım:)

    YanıtlaSil
  4. Kız Kardeşim İçin kitabını ağlamaktan içim çıkarak okumuştum. Filminde de aynı şekilde çok etkilendim kardeşime de çok düşkün olduğum için. Yazarın anlatım dili, gerçekliği, karakterlerin sağlamlığı çok başarılıydı.
    Keşke ben de blogumu daha evvel açmış olsaydım da paylaşabilseydim o kitabı da. Blogum yeni ve artık kitap okuma hızım bebeğimden ötürü düştüğü için çok fazla kitap paylaşımı yapamıyorum ne yazıkki:)

    Sevgiler,
    http://bendengecenkikayeler.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım en yakın zamanda artar ama bebek olmasa da bazen düşebiliyor okuma hızlarımız , bana göre anne olduktan sonra daha rahat kitap okuyabiliyoruz.mesela o uyurken , ben de uyuyayım der uyuyamazsınız, uyanmasın diye çok ses yapamazsınız ama kitap okuyabilirsiniz ve sıkıldığınız anlarda ilaç gibi gelir hele çerez dediğimiz kitaplardan okursanız hem çok yorulmaz hem de kafa dağıtabilirsiniz:)

      Sil
  5. İstanbul'dan Taş Kağıt Makas adlı kitabını aldık, bunu da bir daha ki alınacaklara ekleyeyim o halde. Jodi Picoult'u bir kez okumanız yetiyor bence, alışkanlık yapıyor hemen :)

    YanıtlaSil
  6. bak bunu duymadım.
    hımmm okuyim.
    :)

    YanıtlaSil
  7. Yapboz ve Cam Çocuk romanlarını da okumadıysanız kesinlikle okumalısınız! Özellikle Cam Çocuk çok ağlatmıştı beni. Bu kitabı da en kısa sürede edinmem lazım. Teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil