18 Mart 2012 Pazar

26-YAZ ÖPÜŞLERİ-TARIK DURSUN K.

Bilgi Yayınevi
1, Basım 1996
124 Sayfa

Ortaokul yıllarımdı sanıyorum, küçücük ilçeme kütüphane kuruldu.Çok önemli bir etkinlikti bizim için kitaplar o zaman, asosyal, sessiz , sakin ilçemde.

Başka uğraşların olmamasından mı, yoksa o zamandan gelişmeye başlamış kitap kokusu tutkunluğumdan mıydı bağımlılığım kütüphaneye.

Tarık Dursun K. ile sayılı sayıdaki kitap mevcuduna rağmen o kütüphanede tanışmıştım, Deniz'in Kanı'ydı aracımız.Beni kendine esir eden yazarlardandı. Mevcut bütün kitaplarını adeta içivermiştim.

Bahane midir araya giren yıllar, unutmaya?Sipariş verdiğim sitede, bu kitap kelepir kitaplar arasındaydı.Hiç düşünmedim sepete eklerken.

Şimdi o kadar çok üzgünüm , niye bu kadar yıl harcadım diye.Bütün kitaplarını tekrar okumak ve bir daha hiç ayrılmamak istiyorum.
Ayrılıkla biten öykülere olan tutkum nereden gelir derdim , buldum:)

Bu kitabındaki ayrılık ta güzeldi.... 

8 yorum:

  1. Bu yazarıda takibe alalım o zaman.Bu arada okuyorum kısmındaki kitaba ilişti hemen gözüm.Bu kitabı almak üzereydim ama başka kitap aldım:)Çünkü 2 kitabı aynı anda alacağım.Küçük mucizeler dükkanı vardı yanılmıyorsam.Neyse yorumunuzu bekliyorum okuduktan sonra:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük Mucizeler Dükkanını daha önce okumuş ve yorumlamıştım, açıkçası çok çok beklediğim gibi çıkmamıştı ama güzeldi, bu daha güzel:)

      Sil
  2. ohhh canım kahvenin mis gibi kokusu burnuma geldi :) bende hemen kahve yapıyım aklıma geldi:) ayrılıkla biten kitaplar beni çok üzüyor,çocukkende üzüyordu ama yaş ilerledikçe daha da etkilemeye başladı beni:(

    YanıtlaSil
  3. Bu yazarin dabs once hic kitabini okumamistim ama tanisma vakti gelmis demek ki, listeme ekledim, tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  4. hımmm nostalci yapmışsın.
    :)
    öle bi yerde kitapları keşfetmen ne güzel olmuş.
    dünyanın en güzel şeysileri kitaplar.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatırlamak güzel şey, hatırlanacak güzellikler olunca:)

      Sil