15 Eylül 2021 Çarşamba

KİTAP ÇEKİLİŞİ / YIL DÖNÜMÜ /10. YIL

 

Tebrik ediyorum kazanan arkadaşı, 27 Eylül Pazartesiye kadar iletişim bilgileri gelmesi gerekir aksi halde yedek talihli geçerli olacak :D Keyifli okumalar olsun hepimize :D Yeni Çekilişlerde görüşmek dileğiyle :D



Arkadaşlar bloğumun 10. yıl dönümü  nedeniyle bu iki kitabı bir kişiye hediye edeceğim, yapmanız gereken tek şey bu posta yorum yapmak ya da instadaki gönderiye 2 arkadaşınızı etiketlemek.

Son katılım: 22 Eylül 2021 
Sonuçlar: 23 Eylül saat 12.00'de açıklanacak.
Gönderi ücreti bana aittir 🙋‍♀️


Bu kısım bir miktar muhasebe içerecek sanırım, emek neydi, diye girmek istiyorum söze.  Emek aslında sevmekti, ya da sevmek emek vermek demekti :) 
10. Yıl dönümü bugün bloğumun, bu 10 yılda çok şeyler oldu, 
blog için konuşacak olursam 15 Eylül 2011'de Nazlı Eray'ın Sis Kelebekleri ile açmışım blogu, öyle dan diye, hiç giriş/selam vs olmadan. 
Gittiğim filmlerden, yaptığım gezilerden bahsetmişim 
1193 postta.
  1343 kişi takipte görünüyor ama "bi şey bakıp çıktıydım ben abi" diyenler de yok değil :)
18287 yorum yapılmış, en sevdiklerimden :)
Bu 10 yılın sadece son 4 yılında 100'ün altında post girmişim, en azını geçen yıl girmişim, nedeni malum .
Bu 10 yılda özel hayatımda da çok şey değişmiş, 10 yıl önce oğlum Kerem 10 yaşında bir ortaokul öğrencisiymiş bugün gururun her şeklini yaşatan 20 yaşında gencecik bir üniversiteli,  Çorlu'da başlayan blog yolculuğu İstanbul'dan sonra ufak bir Trakya turu atıp  Ankara'ya naklolunmuş,  Edebiyat bölümü tarafımdan bitirilip Formasyon alınmış, 2 yıl İsmek Osmanlıca kursuna gidilip, kurs arkadaşlarıyla ne kadar mezarlık/ hazire varsa gezilmişti. 

Bu 10 yılda pek çok hayal kurulmuş, pek çok hayal kırıklığı yaşanmış, pek çok blog dostuyla tanışmış birkaçını kaybetmişimdir, hüznü de sevinci de ayrı bir kıymetli, bulunduğum noktadan bakınca. 10 yıldır gerek özel hayat gerekse sadece blog sayesinde temasta olduğum bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, yorumlarınız bir blogger için bazen yeni bir post atmanın, ya da hayatındaki sonraki saati programlamanın umudu olabilir. Son 1 - 1,5 yıldır zor zamanlardan geçtiğim ve dengeli bir şekilde yorumlarınıza dönemediğimi üzülerek bir daha ifade edeyim, bu demek değil ki yazdıklarınız önemini kaybetti, her bir kelimenin çok özel yeri var gönlümde, bazen cevap yazamamış olduğumda bile okuduğum ve o yoruma cevap yazacağım diye kendime görev edinerek bir sonraki anıma umut olduğunuzu biliniz. Can-ı gönülden gelen sevgi ve teşekkürlerimi kabul ediniz, bir fazla olarak üstteki kitapları da içinizden birine hediye etmek istiyorum, teşekkürümün ifadesi için yeterli olmasalar da...
Hemen her postu bitirdiğim gibi bitirelim yine,
sevgiyle... sağlıkla...kitaplarla kalınız.

22 yorum:

  1. Nice 10 yıllara.Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız,
      teşekkür ederim ama hangi Hülya acaba :D

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. camdandüşler,
      teşekkür ederim... Hep beraber...

      Sil
  3. nice 10 yıllara daha diyelim o zaman !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pelinpembsi,
      teşekkür ederim hep beraber inş..

      Sil
  4. Nice güzel ve iyi yıllara Eylem. İyi ki varsın ve iyi ki yazıyorsun. İlk takip ettiğim bloglardan biriydin. Umarım her zaman yazarsın. Seni okumak bana iyi geliyor. Sevgiler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule uzundere,
      teşekkür ederim Şulecim, antik Roma'dan kaldım neredeyse :D

      Sil
  5. Nice 10 yıllarınız olsun 🙏 Keyifle okudum blog geçmişinizi ve maceranızı☺️

    YanıtlaSil
  6. Her şey istediğiniz gibi gönlünüzce olsun... Hep birlikte nice on yıllara...

    YanıtlaSil
  7. Kitap ve yazı dolu daha nice on yıllara :)

    YanıtlaSil
  8. Tebrik ederim, nice mutlu ve paylaşım dolu yıllara:)
    iyi ki varsın şekercimmmm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maviye iz süren,
      iyi ki varsın dediklerimdensin benim de, sevgiyle, hep birlikte...

      Sil
  9. yani, öğretmenlik yapmaya başladın mı bir dersanede veya okulda, özel okulda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      nerdee bizde o "dayı", ay pardon şans :D öğretmenlik işi çok karmaşık, edebiyat ise ülkede kısıra düşmüş bir dal ne yazık ki, devlette atama mucize, özel de senin iliğini ve kemiğini alıp sana hiçbir şey vermiyor, genç olsam özellikle bir şeyler yapmak için çabalardım ama 40 ne yazık ki bu mücadeleyi bu ülkede vermek için değmez diye düşündüğüm yaş.

      Sil
  10. Öncelikle tebrik ederim:))) Ne kadar güzel böyle tatlı bir 10 yıl geçirmek::))) İnşallah daha uzun yıllar burada olursun ve yazarsın ben de keyifle yazılarını okurum:))) Geçen ay burada olamadığım için yeni yorum yazabiliyorum:) Çok çok tebrik ederim:))))

    YanıtlaSil