7 Ağustos 2020 Cuma

EPUB - PDF


Evet Harlequin serileri kısa oluyor, sayfa sınırlı olduğundan bir miktar kısaltılarak yazılıyor ama bu kitapta her şey 'dan' diye başlayıp 'dan' diye bitti.


Her ne kadar kronolojik değil dese de yazarlar, bir düzenle yazılmış olduğu söylenebilir. Hem felsefeden hem de düşünce dünyasında bulunan ünlü isimlerden konu açarak fıkralara ulaşılmış.  Ya da tam tersi olmuş 🤣 Açıkçası beklediğim bu değildi,  okuyalı da epey oldu.


Yine bir " ne olur 2 dakika müsaade et unutayım" kitabı.  Fakat o kadar çok mantık hatası var ki bırak beni düşündürmeden 2 saat geçirtmeyi,  2 dakikaya bile imkan veremedi. Sağlık olsun diyor, şu dönemde mümkün olduğunca beyaz serilerden devam ediyorum.

 Bir zaman sonra buralara ve kitap okumaya geri döneceğim ümidiyle...

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Su'nun Harikalar Diyarı,
      ben de özledim canım...

      Sil
  2. Ben de bu aralar instagrama yazacağım diye elime aldığım okuduğum kitapları tekrar okumaktan yeni kitap okumuyorum. Çok da zorlamıyorum kendimi, bir yarış halinde okuduğumu görünce kızmıştım kendime zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan,
      evet bazen kaptırıyoruz bazı şeylere kendimizi anlamsız geliyorsa da sonrasında, yaşarken fark etmenin imkanı olmuyor ne yazık ki

      Sil
  3. Eylemcim, yine mi gidişler? :(
    Üzüldüm:(
    Dilerim çabuk dönersin:)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bücürükveben,
      maalesef, aslında buralara, kitaplarıma dönebilsem bir kere bilin ki artık halledilmiştir pek çok mesele...

      Sil