24 Şubat 2019 Pazar

ŞİMDİKİ ZAMANIN KUSURSUZLUĞU- ALISON G. BAILEY

398 sayfa


Bu kitabı paylaşmadan önce bloğumda taslak olarak duran 10 kitap olduğunu söylemem gerek. "Peki niye onlardan birini paylaşmadın" sorusuna şurada net bir şekilde cevap verebilirim ki o kitapları paylaşmak istemiyorum çünkü paylaşmaya değecek bir içerikleri yok tamamen çerez cinsi kitaplar.

"Bu kitabın onlardan farkı ne" kısmına gelecek olursak, beni şaşırtmayı başaran sonu diyebilirim.

Kitap sıradan bir ergen kitabı şeklinde başlayıp aynı istikrarla devam ediyor ve fakat öyle bir final yapıyor ki !

Neyse "ille alın, mutlaka okuyun, okumadan ölmeyin " gibi cümleler kurmam mümkün olmasa da benim gibi epublara sardığınız bir döneminiz olursa, okuyabileceğiniz bir alternatif olarak değerlendirebilirsiniz.

Kitapla kalın...

11 yorum:

  1. Şaşırtmayı başarmalı haklisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sibel,
      en azından bunu yapsın bu tür kitaplar :D

      Sil
  2. Demek çok çarpıcı bir finali var. Merak ettim.
    Eline sağlık Eylem'ciğim....
    Sevgiler:)

    Not: Malum ben rahmetli annem gibi alzheimer başlangıcındayım o yüzden unuttum sen bloğunu kapatmış mıydın? Yeni mi açtın yoksa karıştırıyor muyum? Kafam bir gidip, bir geliyor:( sen yeniden açtıysan çok sevindim, hoşgeldin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bücürükveben,
      estağfurullah Müjde Abla, yok kapatmadım ama verimli olduğum bir dönemde değilim kabul etmek gerekirse :( Kitap okumak anlamında değil fakat blog konusunda bir miktar müşkülpesent davranışlarım yok değil... sevgiler...

      Sil
    2. Ay iyice bunadım o zaman, hayır aslında önce kendi bloğumdaki yorumları kontrol edeyim dedim çünkü bu konuda karşılıklı sohbet etmiştik (yorumlaşmıştık diyeyim) ama bir türlü yorumları bulamadım...:( bir ara siyasi iki yazımı silmiştim herhalde o yüzden olabilir...Allah Allah hangi sevgili arkadaşımdı bir türlü ismini çıkartamıyorum bu alzheimer ne kadar kötü bir hastalık....ben en başlangıcındayım daha ama ileride ne yapacağım bilemiyorum....:(
      Sevgiler:)

      Sil
    3. Yok, yok bence gayet iyisin asıl ben çok ihmal ettim bloğumu....ayda bir ancak yeni yazı yayımlayabiliyorum...:( iyisin, iyisin :)

      Sil
    4. Estağfurullah maşallah zehir gibisiniz, arada unutkanlık hepimizin genel hallerinde oluyor. Sağlık olsun, dönüşümüz de olacak elbette.

      Sil
  3. Noah'a mektup yazacağım şimdi: Sevgili Noah... :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak,
      işin kötüsü ya Noah sana yazarsa ne olacak! SEvgili Elif :D sana bu mektubu nerden yazsam bilemiyorum :D

      Sil
  4. arada çerez de lazım canım, bu da hoşmuş sanki, finali öyleyse..:)

    YanıtlaSil