12 Kasım 2013 Salı

YENİ KİTAPLAR VE SON KULE :)

Önce yeni aldıklarım diyelim ....

Kerem'e bu ay ödev verilen kitap kütüphanemizde maalesef çıkmadı .

Şeker Portakalı üçlemesinin ilki benim kitaplığımdan , üçüncüsü Keremin kitaplığından çıktı , 2. 'si için eşimin kitaplığına bakmadık :)

Bu soğuk espriyi size de yapmasam rahat edemezdim...:)

Neyse efendim , 2. kitap olan Delifişek'i bulmayınca , e ben de okunacaklar kategorisindeki kitaplarımın azaldğını düşündüğümden , bu yıl fuara da (kocaman bir maalesef) gidemediğimden , hem Delifişek hem de kendi kitaplarım için sipariş verdim.

Sipariş için KİTAPYURDU'nu tercih ettim . Sadece 1 kitabım gelmedi , temin edememişler ve sipariş ettiğimin üzerinden 10 gün geçti :)Geç olsun da ...:)

KİTAP KULEM


Bunlar da sona kalan kitaplarım .


31 Aralığa kadar bu iki kuleden karışık olarak okuyup, kalanları da ayrı bir kule yapmayı planlıyorum .

Oysa asıl niyetim  yeni aldıklarıma hiç bulaşmayıp bu kuleyi eritmekti fakat yeni aldığım kitaplar geldiğinde gördüm ki çok fazla yeni çıkan almışım ve bazılarını bir an önce okumak istiyorum , o sebepten karışık gideceğim .

1 Ocakta elimde kalanlardan yeni kule yapacağım ,bunun sözünü de buradan kendime vereyim :)


16 yorum:

  1. Yeni almış olduğun kitapların hepsi en son çıkan kitaplar. Son çıkan kitapları taze taze takip etmen ne güzel. Ben yeni çıkan kitapları anında alıp okuyamıyorum çünkü daha eskilerden okumadığım yığınla kitaplar var.
    Hepsini keyifle oku canım. Kış geliyor. Daha çok evde olacağımız için daha çok okuyacağız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip etmeye çalışıyorum fakat tabi hepsine yetişebilmem mümkün değil, tabi benim de okuyacağım, okumak istediğim eskiler de var o sebepten çift kule gitmeye karar verdim:)Çünkü hem yenileri okuyamadıkça üzülüyorum hem de eskilerden okumam lazım bunu da dediğim çok oluyor:)

      Sil
  2. benimde birikmiş aşırı kitabım var.nasıl bitecek bu kuleler:)
    keyifli okumalar;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitmesinler ki :)Yani kuleler erisin tabi de :)Yepyeni kulelelerimiz olsun :)

      Sil
    2. tamamen katılıyorum,elimizdekiler bitsin.yenileri gelsin:)

      Sil
  3. Bunca kitabı bir arada görünce insanın hangisinden başlayacağını şaşırır. Kış okuma şenliği için liste yapayim dedim kaç kere değiştirdim ben bile unuttum :) alt tarafı 17 adet kitap (aslında az değil ama sizin kuleden sonra az geldi gözüme) hemen sıralamam gerek ama olmuyor. Size keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kış okuma şenliğine katılamıyorum maalesef , çünkü o kadar çok listem var ki kendimin oluşturduğu bir liste daha yapmaya takatim yok :)

      Sil
  4. hihi güldüm tabiiii espriye de kulelere de.
    kule sendromu.
    maşallah maşallah.
    şu hamdi koç kitabını okumayı düşünüyom ben de.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kule sendromu güzel isim :)Bir daha blog açarsam ismi bu olsun :)Hamdi koç kitabı çok piyasada ya ben de merak ettim ki , sen kitapçıda da okursun dicem ama hayli kalın :D

      Sil
  5. Bana kitap öneriiiiin tıkandım kaldım :( mutlaka okumalı dediklerinizden lütfeeen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sezen, hoş geldiniz önce .Ne desem bilemedim şimdi , ne okumaktan hoşlanırsın ki , ne okumam lazım çok geniş ölçekli daraltsan biraz :)

      Sil
  6. O duygu delilik değil mi? Bir kitabı okuyorsun sonra okumak istediğin başka biri oluyor. Bıraksan olmaz. Yenisine başlamak için çıldırıyorsun. Yada okurken ve hala okunacak kitapların varken başka birini okumak istiyorsun. Aç gözlü müyüm neyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. DELİLİK ?DEliyim deli:)Eevet hepsini okumak istiyorum , biliyorum imkansız ama okuyabildiğim kadar okumak istiyorum , yapılabileceğim daha iyi bir şey yok çünkü okumaktan başka, yaşamda:)Aç gözlü müyüm diyorsun, hep açgözlülükler kitap üzerine olsa keşke :)Ne güzel olurdu değil mi?

      Sil
  7. Kuleleri kaçırmışım , harikalar. Benim de eski kulem bitmeden yenisini okuma şenliği için inşa ettim. bir oradan bir buradan bir de ekstra çıkanlar şeklinde ilerliyorum:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)Karışmasın diye uğraştıkça arap saçına dönüyor benimkiler de:)

      Sil