13 Kasım 2012 Salı

95-KILIÇLARIN FIRTINASI-2-GEORGE R. R. MARTIN

Çeviri:Sibel ALAŞ
Epsilon Yayınları
2012 Basım-603 Sayfa

Daha önceki 4 kitap için yazdıklarım aynen geçerli.Artı, sanki bundan önceki kitaplar yazarın ısınma turlarıymış da asıl turnuva şimdi başlamış gibi hissettirdi.

Akıcı anlatımı daha da gelişmiş , kurgu zaten harika ve bu seri okunmalı MUTLAKA.



20 yorum:

  1. bu adam dünyada pek seviliyo.
    hiç okumadım.
    hep elim gidiyo.
    seri ya duruyom sona korkuyom başlamaya.
    ama sevmişsin.
    okunurmuş yani.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okunur ve de harika olur , bence denemelisin bu 5. kitabıydı ve 2 kitabı daha çıkmış. hemen edinmemek için adeta kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum:))

      Sil
  2. Bundan önceki 3 kitabını okumuştum. 1. sezon dizilerinide izledim. Bugün 2. sezona başladım ve 3 bölüm izledim. Bunları izleyip Kılıçların Fırtınasına başlayacagım. Oğlum benden önce okudu ve bu iki kitabı daha sürükleyici buldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben diziyi izlemedim ama birebir aynen ekrana yansımış ve izleyenleri mutlu etmiş diye duydum,oğlunuz kaç yaşında acaba:?

      Sil
    2. Diziyi izle. Çok beğeneceksin. Oğlum üniversite öğrencisi. ODTÜ sinde mühendislik okuyor. Onunla kitaplar hakkında çok konuşuruz. Çok iyi okurdur.Bu anlamda kendimi çok şanslı bulurum.

      Sil
    3. maalesef hiç tv izlemiyorum ama netten izlemeye çalışırm.Oğlunuzla gurur duyduğunuz çok belli ve de haklı, benimki de 11 yaşında ve umarım ben de bir gün onunla kitaplar hakkında konuşabilirim.Umarım onun üni günlerini görme şansım olur..:)Sevgiyle...

      Sil
    4. Bende netten izliyorum. Tv den izleyemiyorum.
      Sizin gibi iyi bir okurun çocukları inanın çok iyi yetişeceklerdir. Siz okudukça o etkilenecektir. Çocuğunuzun en iyi üniversitelerde, sağlık ve mutlu bir hayat geçirmesini dilerim

      Sil
    5. çok çok teşekkürler, umarım onların mutlu olduklarını görmek bütün ebeveynlere nasip olsun, ve şimdilik okuma konusunda iyi ama umarım sonrasını da getirir:)Teşekkürler güzel dilekleriniz için:)

      Sil
  3. kısım 1'i bu gece bitiriyorum 50 sayfam kaldı, kısım 2'yi 1 ay sonra falan okurum tadını çıkara çıkara nisanda da diziyi izler sonra 4.kitaba geçeriz inşallaaahhh :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de ara vermek şart , çok zzevkli beklemek ama:))

      Sil
  4. Çok fazla isim var bazen karıştırdım ben ya :)) ama keyifliydi okumak :)

    YanıtlaSil
  5. tavsiye dinlenmiş.. aferin!

    YanıtlaSil
  6. Tamam o halde bunu da listeme aldım.Bu yazarı ve kitaplarını çok görür oldum son zamanlarda.Tanıtım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. hiç okumadım ki
    merak sardı ki şimdi iyi mi

    ben daha ejderha döveli kızla başlayan 3 lemedeyim
    geriden geriden geliyorum zaar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağlık olsun , Ejderler de güzeldi ama bu başka bir şey:))

      Sil
  8. http://egitimhan.blogspot.com/ blogumda kitap çekilişi var. Bunu böyle yorum yapmak hoş bir davranış değil farkındayım ama büyümek için yapmak zorundayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek hoş değil tabi ki hepimiz çoğalmak daha fazla kişiye hitab etmek daha fazla sesimizi duyurmak için uğraşıyoruz , ki bu anlamda güzel de bir iş yapıyorsunuz ve kitap hediye ediyorsunuz , ne mutlu size:)

      Sil