6 Ocak 2012 Cuma

SİNEMA GÜNÜ
-
KURTULUŞ SON DURAK
&
SUNAY AKIN
Asuman Dabak, Demet Akbağ
 ve
Belçim Bilgin'li özellikle kadınların izlemesi gereken harika bir komedi...
Komedi deyince sadece lay loy lom yapmıyorsunuz, kadına şiddete hayır diyebilmeyi
(tabi bu yolla değil)
öğrenebiliyoruz...:)
Ama benim en çok sevdiğim şey filmde Belçim Bilgin'in(Eylem-psikolog) ismiydi.EYLEM.
Malum adaş olduğumuzdan film daha bir sıcak mı geldi ne???

VEEEEEEEE

    Vakti zamanında(yaklaşık iki ay önce) ilçemizin özel okullarından biri için Sunay Akın bir gösteri düzenleyecek dediler.Biletleri bugün elime geçti ama iki aydır sanki her gün ayrı bir merak konusuydu benim için.


Blogumu takib edenler bilir ki ben bir Sunay AKIN hayranıyım, oyuncak müzesini iki defa gezmiş , kitaplarını hatmetmiş biri olarak, tv izlemediğim halde programlarını netten takip ettiğim tek kişidir....


 Ve işte bu akşam o büyük akşamdı, eşimin işi dolayısıyla bileti yansa da çoook sevinerek ve oğluşumu da yanıma katarak gittim , SUNAY AKIN'a .Ve bir kez daha hayran oldum kendisine.Sanki bütün bir gösteriyi bana özel yapsaydı bu kadar keyifli ayrılabilirdim , bu akşam o salondan.

 Sunay Akın en çok kitaplardan ve Kütüphanelerden bahsedince coşuyorum ben, bir de yurdumun insanını anlatışına , iş ciğerde bitiyor Sunay Akın ama yurdum insanı sadece eline bakıyor.
Her ne kadar gösteri sonrası kendisiyle konuşacak kadar kalamadı isem de gönlüm hep onunla , kalemi ve sözleri asla tükenmemesi gereken kişilerden .
Yurdum için,
kalemini ve kalbini asla bırakma , her zaman bilgilendir ve önemsiz gördüğümüz ancak çok büyük önemi olan şeyleri göster bizlere.Biz görmek istemesek de...

10 yorum:

  1. filmle ilgili yorumlarına aynen katılıyorum canım , adaşın bir harikaydı ...
    Sunay Akın 'ı bende çok severim , birkaç gösterisine katıldım , keyifli bir gün geçirmişsin , sevindim , görüşürüz...

    YanıtlaSil
  2. zeynep :Çok teşekkür ederim zeynepçiğim...ben de yorumuna sevindim:))

    YanıtlaSil
  3. gıpta mı kıskançlık mı bilemediğim bir hal içerisindeyim..... bırak haftada sinema izlemeyi yılda 2 kere hak getire..neyse dönem bitmesine az kaldı :))) keyifli hafta sonu diliyorum.....

    YanıtlaSil
  4. Cemre:Canım umarım okul bitince sen de fırsat bulabilirsin , bizim için çok keyifli bir paylaşım günü cuma, herkes eşinden, işinden, zamanından fedakarlık ederek gelmeye çalışıyor.Biliyoruz ki bu zaman bizim ve kendimize zaman yaratmaya çalışıyoruz inan ki , bazen zorlananlar , katılamayanlar oluyor ama o hafta çok boş geçti sanki diye sızlanıyorlar, umarım sizlerinde böyle güzel paylaşımlarınızın olabileceği arkadaşlarınız ve güzel zamanlarınızın geleceği günler olsun...:)=

    YanıtlaSil
  5. cemreye yazdığınız yorumu çok beğendim , insanın birlikte vakit geçirip böyle aktiviteler yapabilmesi çok güzel :)

    filmi ben de çok merak ediyorum, fragmanı hoşuma gitmişti.

    YanıtlaSil
  6. BeyazKitaplık:canlarım gerçekten film seyretmeye değer, ve paylaşımlar hayatta eğer + katıyorsa bizlere çok daha güzel, umarım sizlerin de bizlerin de çok güzel zamanları paylaşacağımız (birlikte) anlarımız olabilir, bunu canı gönülden diliyorum.Blog buluşması falan bir şeyler yapsak mı???

    YanıtlaSil
  7. neden olmasın, kitap severlerle güzel sohbetler yapmayı, dostluklar kurmayı çok isteriz :) blogcu arkadaşlarımızı çanakkaleye her zaman bekleriz :)

    YanıtlaSil
  8. BeyazKitaplık :Ah kitapseverlerin dost olmasından, güzel paylaşımlardan yana değil miyiz hepimiz.Umarım bir gün Çanakkale0y'e gelebilirim, ben de Tekirdağ'a beklerim.Benim Oğlum okula gittiğinden pek fırsat bulamaya biliyorum ki çok samimi bir arkadaşım Çanakkale'de olmasına rağmen kaç yıldır gitmek istediğim yerlerden, umarım fırsat bulup tanışır ve görüşürüz.

    YanıtlaSil
  9. :)bir mukabele efendim :)
    burada bir arkadaşınız varsa gelmek daha da kolay
    hele ki okula giden bir çocuğunuz var, mutlaka ç.kaleye getirmelisiniz herkesin görmesi gereken bir şehir., tabi daha önceden gelmediyseniz..

    YanıtlaSil
  10. Daha önce geldim ve çok etkilendim, bu kadar şehir gezen biri olarak açık söylemeliyim(tarih kısmı için konuşmalıyım sadece)süper ötesi...Oğlumu da getirmeye çalışacağım çünkü görmesini istediğim yerlerden biri hem tarih olarak hem şehir olarak.Belki yaz dönemi, hı?::)

    YanıtlaSil