6 Aralık 2011 Salı

ÖLÜM TANIĞI
-
NORA ROBERTS
Çeviri:Ahu AYAN
Epsilon Yayınları
2011 Basım-437 Sayfa 


Evet hemen herkes bir Nora Roberts fanı olduğumu biliyor:))
Bu nedenle sadece daha önce seriyi takip edenler varsa tavsiyemdir.Çünkü ilk okuyacağınız kitabı olursa pek bir şey anlayamaya bilirsiniz. Nora Roberts'ın , J.D.Robb adıyla hazırladığı ve 2058 de geçen bu polisiye seri bende Eve ve Roark'ın aşkıyla devam ediyor, evli ama aşık olarak bakalım kaç yıl götürebilecekler diye de kötücül bir yorum yapmadan duramayacağım.
Bugünlerde biraz depresifim galiba:))

ARKA KAPAK
Yıl 2059. Teğmen Eve Dallas'ın kocası Roarke, Agatha Christie'nin ölümsüz eseri Beklenmeyen Şahit'in tiyatro oyununun yapımcısıdır. Açılış gecesinde Leonard Vole'yi canlandıran oyuncu Richard Draco, yüzlerce seyircinin ortasında kalbinden bıçaklanarak öldürülür. Asıl sorun, bir cinayet romanında olması gerektiği gibi oyundaki herkesin Richard'ı öldürmek için bir sebebi olmasıdır. Genç ve güzel kadınları dilediğince baştan çıkaran ve bir kadın düşmanı olan kurbanın gizemli ölümünü çözmek ise Eve'e düşecektir.
Ancak Eve, bu davayı çözerken artık geçmişte kaldığına inandığı acılarıyla tekrar yüzleşmek zorunda kalacak ve Roarke'ın yardımıyla bunlarla hesaplaşacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder