3 Kasım 2011 Perşembe

SİNEMA GÜNÜ
-
BEHZAT Ç.  - Seni Kalbime Gömdüm


Kaç haftadır sinemaya gidememenin , gidip güzel bir film bulamanın sıkıntısını yaşadıktan sonra , cuma günü olan film günlerimizi Perşembe'ye aldık veeee bu sabah sinemanın önüne geliyoruz  işte aranan bu diyor , hangi filme gireceğimize karar verebilmek için resmen kavga ediyoruz:))))
Behzat Ç., Anadolu kartalları ve Seni Kalbime Gömdüm arasında yaşanan her kafa ayrı fikir savaşını Behzat Ç . kazanarak , mısır kuyruğuna(tabi ki kuyruk falan yok sabahın köründe kimse film izlemek istemiyor bizden başka:)))geçtik.
Film için söylenecek bir şey yok bol küfür , anormal polisler(gerçek hayatta olmadıklarını düşünmeye çalışıyorum) ve bir sürü cinayet olan sıradan bir film, diziyi izleyenler(ben pek tv izlemiyorum ama ilk bölümünü izlemiştim) aşina oldukları karakterlerle karşılaşacaklar.Filmin en güzel yanı Erdal Beşikçioğlu.Tek kelimeyle harika rol yapıyor, bir filmde bu kadar doğal olunabilir herhalde.Kendisine; bize filmi, komedi tadında izlettiği ve bundan sonra telefonları Haaaaa nidasıyla açtırmayı çok hoş biçimde benimsettiği için teşekkür ediyorum...Ve gülüyorum, gülüyorum:))

7 yorum:

  1. biz de pazar gunu izledik, cok begendik;) diziyi de surekli izledigimiz icin karakterleri biliyorduk ve cidden ozlemistik bu anti-kahraman kahramanlari. gerilim-drama izlerken bile gulduren diyaloglar yazan senaristleri ayrica kutluyorum.
    film sonunda hemen kalkmadik salondan ve jenerik sonrasinda cikan surpriz sahneyi de izleyebildik;) umarim siz de sonuna kadar kalmissinizdir

    YanıtlaSil
  2. ben hastasıyım behzat ç.nin laaaaaa:))kitabı okumadım ama diziyi ilk bölümden beri seyrediyorum.sen izlemediğin içinyabancı gelmiştir film.filmi ben de izledim.atilla dorsayın dediği gibi film sadece dizinin fanatiklerine yönelik.karakterleri filan tanımıyosan behzat gibi "la bu ne la"lar içinde izlemişsindir filmi:))valla ben küfürlere de bayıldım ne yalan söliim:)dizide sürekli bip bip bip yemekten bişey anlaşılmıyodu:))çok eğlendim izlerken,13 Kasımı sabırsızlıkla bekliyorummmm:))

    YanıtlaSil
  3. GoNcha GoNcha-Yalan söylemiyeceğim biz hemen kalktık, ama gerçekten gerilim -drama değil komedi olsaydı bu kadar güleceğimi zannetmiyorum,

    YanıtlaSil
  4. Gülümse-canım bak şimdi iki yorumda öyle olunca beğenmedim gibi yazdığımı farkettim, yok güzelim yanlış anlatmışım.Ben filmi beğendim .Küfür sever biriyimdir ayrıca (kendim edemesem de)Kitaplarda falan hoşuma gider , yani orada küfür edilmesi gerekiyorsa kibarca buradan git yerine(s*kt*r)demek daha gerçekçi ama bunlar normal cümle bile kurmuyorlar.Tabi diziyi izlememiş olmamın da yan etkisi vardır:)

    YanıtlaSil
  5. cimcimem bence kesinlikle diziyi izlememiş olmanın etkisi var:))bunların birbirleriyle ve vatandaşla anlaşma stili böyle dizide:))dayak küfür gırgır şamata:))seviyorum la ben bu diziyi:))

    YanıtlaSil
  6. Gülümse- Canım o kadar güzel tarif ediyorsun ki (dizi hala devam ediyor mu?)diziyi izlemeye başlayacağım neredeyse ..Haaa...

    YanıtlaSil
  7. evet dizi devam ediyor bu gece ve her pazar saat:22.00 da star tv de iyi seyirler...

    YanıtlaSil