8 Ekim 2011 Cumartesi



YERALTI GÜNLÜKLERİ SERİSİ-1
GREGOR VE GRİ KEHANET
SUZANNE COLLİNS



Pegasus Yayınları
2010 basım-299 Sayfa


Açlık Oyunları Serisini o kadar çok sevmiştim ki, yazarın yeni çıkan kitaplarını da takip etmeye başlamıştım. Gregor'un serisinin çıktığını öğrenince de gerçekten çok fazla memnun olmuştum...Kitapları açlık oyunları gibi ise okumaya doyamayacaktım.Aslında seri evet ama gregor umduğumu verdi mi ; hayır.Gregor'da da açlık oyunlarındaki özgürlük savaşı var ( ve ben gerçekten bu özgürlük mücadelelerine bayılıyorum) ama çok daha küçük bir çocuğun, 11 yaşındaki Gregor'un gözünden anlatılmış.Açıkçası kitabı direkt olarak oğluma aktardım, tabi ki okuduktan sonra.:)..Çocuk kitabı olması çok da fark etmedi ve çok çabuk aktı zaten..
Sürükleyici ve fantastik kitaplar yazmak bir görev olsaydı Yazarımız bu görevi kesinlikle mükemmel bir biçimde yerine getirmiş olurdu, serinin devamını da okumak ve oğluma okutmak isterim..

Bu arada Kitapta en beğendiğim Bölümlerden:biri:

''umut; onu bulmanın çok zor olduğu anlar olacaktır.Onun yerine nefret etmeyi seçmenin çok daha kolay olduğu anlar.Ama huzur bulmak istiyorsan , ilk önce bunun mümkün olduğunu umut edebilmelisin.


ARKA KAPAK:

Açlık oyunları'nın yazarından Gregor ve gri kehanet Gregor ve yeraltı günlükleri-1

Tutkunu olduğunuz açlık oyunları serisinin yazarı suzanne collıns'ten renkli yeni bir dünya! Yeraltı günlükleri sizi soluksuz takip edeceğiniz bir dünyaya davet ediyor.

Yazın başıdır ve on bir yaşındaki Gregor dışında herkes yaz kampındadır. Gregor, babasının New York'taki evlerinden çıkıp kaybolmasından beri küçük kız kardeşlerine bakmaktadır. Özellikle de iki yaşındaki kardeşi Bot'a. Evlerinin bodrumunda çamaşır yıkarken, Bot bir hava boşluğunun içine düşüp kaybolur ve Gregor da onun arkasından gider. Artık Yeraltı'ndadırlar ve onları bambaşka bir dünya beklemektedir…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder