4 Ekim 2011 Salı




YENİ KİTAPLARIM,YİNE KİTAPLARIM:)








Yeni kitaplarım bugün , uzun bekleyişlerin ardından yuvalarına kavuştular.Herhangi bir şeye benziyor mu bu sevinç hali bilmem , eski bir dosta kavuşmak , ne zaman döneceği belli olmayan bir yolcunun apansız gelivermesi hali belki de...Ne kadar mutlu oluyorum onlara kavuşunca.Önce hepsini okuyup bitirmek, sonra yeniden ve yeniden okumak arzusuyla kıvranıyorum adeta...Ancak elimde Turgut Özakman ' ın, Cumhuriyet'i var, önce onu bitirmeliyim, ayrıca yarıyı geçtim ve öylece kenara bırakılabilecek bir kitap değil kendisi...Her ne kadar çoook kalın olsa da:)Ben severim tuğla boyutunda kitaplar okumayı, hemen bitiverecek korkusu olmuyor...

Ve Oğluşumun kitapları:)




Okuma Arzumuz Hiç Bitmesin Canımmmm.......




7 yorum:

  1. şu gregor'u ben de çok merak ediyorum. Kolay gelsin her ikinize de. Hoş kitaplar...

    YanıtlaSil
  2. Guzel secimler. Oglunuza da kitap sevgisi asilamis olmaniz son derece basarili, ozellikle internet cocuklari jenerasyonuna mensup bir bireye :)

    YanıtlaSil
  3. Kitap gibi kız-teşekkürler, evet ben de çoook merak ediyorum gerçekten gregor'u umarım okuyunca paylaşacağım...


    Sahaf Kedisi- önce hoş geldin, sonra teşekkür ederim.Ewet bu çocuklar gerçekten internet delisi ama ikisinin de (internet-kitaplar)yerinin ayrı olduğunu düşünüyorum...:)ve umarım yeterince aşılanmıştır:)sürekli okuyan bir anne görmek de çocuğun canına yetmiş ve yeter ya ben de okuyacağm demiş de olabilir...:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, Yeraltı Günlükleri ile Erebos aklımdaki kitaplardan.Gerçi ilkini okumuşsunuz bile, Erebos un yorumunu bekliyorum merakla.
    Kitapları beklemenin heyecanı ve kavuşmanın sevincini çok iyi bilirim:)
    İyi okumalar...

    YanıtlaSil
  5. flzpink- hoş geldin, ne güzel yorumun , teşekkür ederim,inş Erebos'u da paylaşırım yakında , teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. sizin gibi anneler-babalar olduktan sonra bu ülkenin sırtı yere gelmez ,ne güzel yapıyorsunuz oğlunuza kitap sevgisini aşılayarak...

    YanıtlaSil
  7. küçük mucizeler dükkanı çok güzeldir

    YanıtlaSil